Yepyeni bir yazı dizisi ile yine sizlerleyim. (Yukarıdaki Resimler eklenerek) Bu dizide kültürlerde ki yozlaşmayı, yozlaşmanın ne anlama geldiğini, maddi ve manevi olarak kültürde ki yozlaşmayı göreceğiz. Uzun bir yazı dizisi olacak. 
Türkiye ve Dünya 'da kültürel bir yozlaşma görülmektedir. Hangisinin az ya da hangisinin çok olduğu hiç farketmez. Önemli olan bunun bize verdiği zarar, bunu nasıl kendi lehimize çevirebiliriz.  Kültürde yozlaşma ahlaktan, sosyalleşmeye, dilden, görsel sanatlara yani oldukça geniş bir yelpazeye yayılmış bir durumda. 


Bu nedenle bir süre bu konuyu elimden geldiği kadar enine boyuna yazmaya çalışacağım. Amaç her zaman olduğu gibi sizlere en doğru, en doğal, en iyi, en anlaşılan yazıyı yazarak olanı biteni anlatmak. Bir diğer amacım ise insanları yani sizleri bir araya toplayabilmek bunu yaparken bilinen veya düşünülen şekilde yapmamak da çok önemli. Biraz uğraşacağım ama en sonunda beni anlayan insanlar muhakkak olacaktır. Şimdilik yazacaklarım bu kadar görünse bile çok yazılacak ayrıca üzerinde çok durulacak konular. Değerlerin kaybedilmesi insanları ne kadar korkutuyor. Her bir yazılan yazı sizleri umarım düşündürür. Sonun da hep birlikte yine insan olarak neleri heba ettiğimizi göreceğiz. Devam edecek!...