Öncelikle tüm dostlarımıza sevgiler saygılar. 


Sanırım artık son sıcak havaları yavaş yavaş uğurlamaya başlıyacağımız son günlere geldik. Ve tabiki biz 2 teker sevenler bu durumdan hiç ama hiç hoşnut değiliz. Ama elden ne gelir? Her mevsimin sanırım kendine göre güzelliği mutlaka vardır. Ama biz bu işin ilkbahar yaz kısmını seven tarafdayız. Bir kısım motosikletlerini branda ile örtüp tekrar havalar ısınana kadar motosikletleri ile vedalaşırken,ben ve benim gibi olanlar bundan ekmek parası kazananlar 365 gün bu sevdadan pek vazgeçmiyorlar.

Ama soğuyan havalar mutlaka tehlikeleri ile beraber geliyor. Tüm trafikteki dostlarımıza ve motosiklet tutkunu herkesten ricamdır, lütfen mevsim şartlarına göre ekipmanlarımızı hazır tutalım. Örneğin doğru lastik doğru koruyucu ekipman ve özellikle şehir içinde defansif sürüşü kendimize prensip haline getirelim. Bir çok kez üzülerek görüyorum ki motorcu kardeşlerimiz kurye dostlarımız kask eldiven dizlik vb konularda çokta dikkatli değiller. Bunlar önemsenmiyor ama gerçek şu ki bunlarda bizim güç kalkanlarımız.soğuk hava şartları yollardaki gizli buzlanma gibi tehlikeler aslında sürüş esnasında bizi ipte oynayan cambazdan farksız kılıyor.

Son 1 haftada bir kaç kazaya şahit oldum. Aslında ekipman olmuş olsa sıfır hasarla atlatılabilecek küçücük kazalar kafa travmaları ve kol bacak kırılması gibi sonuçlar doğurabiliyor. Bu durum soğuk kış şartlarında tehlike olarak çok daha riskli bir duruma geliyor.Hepinizin sevdikleri yolumuzu gözleyen aileleri ve dostları var. Tedbirinizi alın sizi sevenleri üzmeyin.Bazı sohbetlerde abi çok pahalı alamıyoruz zaten ne kazanıyoruz diyenlerde var onlara hak vermemek de haksızlık olur.Umarım bizim canımızı koruyan bu ekipmanlar için düzenlemeler yapılır. Buda bizim devlet büyüklerimize çağrımız olsun.Tüm motosikletci kardeşlerime kazasız belasız sürüşler temenni ediyorum.Şimdi tüm dostlarıma tekrar soruyorum, GÜÇ KALKANLARI DEVREDE Mİ?